Doç. Dr. Burak BİLKİ - TÜBİTAK 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Teknoloji Transfer Ofisi (TTO)
Tarih: 15 Ekim 2024

İstanbul Beykent Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde yürütülen ve yürütücülüğünü Fen-Edebiyat Fakültesi, Matematik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burak BİLKİ'nin üstlendiği “Magnetron Püskürtme Plazmasının Multi-Parametrik Karakterizasyonu” isimli proje, "TÜBİTAK 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı" kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Fen-Edebiyat Fakültesi, Matematik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burak BİLKİ hocamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.