Genç Girişimciler İçin Erasmus Programı Tanıtım Etkinliği
Teknoloji Transfer Ofisi (TTO)
Tarih: 26 Eylül 2024

Genç Girişimciler İçin Erasmus Programı Tanıtım Etkinliği

İstanbul Sanayi Odası’nın uluslararası değişim programı “Genç Girişimciler için Erasmus Programı (EYE)”, deneyimli girişimcilere yenilikçi fikirlere sahip girişimcilerle iş birliği yapma fırsatı sunarken, 3 yıldan az tecrübesi olan yeni girişimcilere ise küçük işletme sahibi deneyimli girişimcilerden öğrenme imkanı sağlıyor. Avrupa Birliği tarafından finanse edilen bu program, yeni girişimcilerin 1-6 ay süresince yurt dışındaki değişim masraflarını da karşılıyor. 
İstanbul Sanayi Odası, EYE kapsamında yürüttüğü COLUMBUS10 Projesi ile Türkiye'den bu programa katılmak isteyen yeni girişimcilere ve ev sahipliği yapmayı hedefleyen deneyimli girişimcilere başvuru ve değişim süreci boyunca destek sunuyor. 
Bu doğrultuda, İstanbul girişimcilik ekosistemi dinamikleri hakkında bilgi paylaşımı yapmak ve Genç Girişimciler için Erasmus Programı ile COLUMBUS10 Projesi kapsamında sunulan fırsatları tanıtmak amacıyla 26 Eylül Perşembe günü girişimciler ve KOBİ'lere yönelik bir tanıtım etkinliği düzenlenecek. Etkinlikte, COLUMBUS10 Projesi ortakları da kendilerini tanıtarak, ülkelerinde Türk girişimcilerle iş birliği yapmayı hedefleyen yeni ve deneyimli girişimciler hakkında bilgi verecek.
Sınırlı kontenjana sahip olan ve 26 Eylül 2024 Perşembe günü İSO Odakule Binası Meclis Salonu'nda yüz yüze gerçekleştirilecek etkinliğe kayıt olmak için: https://eoda.iso.org.tr/Seminer/SeminerDetay?seminerKodu=SEM8524 

*Etkinlik dili İngilizce'dir.